Overslaan en naar de inhoud gaan

Optreden Sheepskin Wolves in Dukdalf Veendam

Door op woensdag, 8 januari, 2014 - 06:43

DUKDALF - De band SheepSkin Wolves treden zaterdag 25 januari op in de Dukdalf met een avondvullend programma.

Aanvang 21:00 uur
Prijs 5 euro
voorverkoop: 5 euro incl. consumptie bij dukdalf


Lieve jongens, ruige muziek
Dat was het commentaar tijdens de Kunstbende finale in de Melkweg. De Sheepskin Wolves hebben dit commentaar als geuzennaam opgenomen en zijn vastbesloten haar publiek keer op keer te verassen met een knallend optreden. Een alternatieve rockband die zich kenmerkt door een strakke ritmesectie in combinatie met veel instrumentaal geweld. Eigen werk wordt aangevuld met het spelen van pakkende klassiekers om het publiek het nodige meezing plezier te gunnen.

Een vliegende start
In februari 2013 ontstond in het Groningese Veendam een nieuwe vierkoppige band met een passie voor muziek. Al snel hierna volgde een grote overwinning voor een jonge band. Namelijk het winnen van de Kunstbende voorronde in Groningen. Hierdoor heeft de band al kunnen genieten van een optreden op een van de bekendste poppodia van Nederland, namelijk de Melkweg in Amsterdam. Met een vliegende start als deze wil de band natuurlijk niet inzakken en hard doorgaan.

Onder de wol
De SheepSkin Wolves laten geen enkele mogelijkheid tot muzikale invulling onbenut. Dit gaat van super strakke en snelle drumfills tot melodieuze en verfrissende baslijnen.
Invloeden uit de oude doos leiden tot indringende riffs en Nirvana-achtige uitspattingen. De SheepSkin Wolves streven ernaar om hun pure en authentieke sound te delen met een zo groot mogelijk publiek.

Bandleden
Huub Kuiper - zang, gitaar
Bram Klaassen - gitaar
Daan Smeenge - basgitaar
Levi Halbersma - drums, backing vocals

Facebook
http://www.facebook.com/sheepskinwolves