Overslaan en naar de inhoud gaan

v.v. Wildervank stelt Lesmond Prinsen aan als nieuwe hoofdtrainer

Door op maandag, 6 januari, 2014 - 07:45

VOETBAL - Het Bestuur van v.v. Wildervank is verheugd om mede te kunnen delen, dat ze inmiddels de contracten voor beide hoofdtrainers van zowel de zondag als de zaterdag afdeling heeft weten te verlengen met een extra seizoen.

Lesmond Prinsen - Zondag
De huidige hoofdtrainer Lesmond Prinsen zal ook het volgende seizoen 2014-2015 leiding gaan geven aan de zondagselectie, die momenteel uitkomt in de derde klasse.

Lesmond Prinsen is sinds 1 november 2012 hoofdtrainer bij vv Wildervank en heeft een groot gedeelte van zijn professionele voetbalcarrière bij het toenmalige BV Veendam en FC Emmen doorgebracht. Daarna is hij een tweetal jaren jeugdtrainer geweest bij de Veendammer hoofdmacht, waarna hij aan de slag is gegaan als hoofdtrainer van Nieuw Buinen en aansluitend Velocitas 1897. In 2012 wist Prinsen een neerwaartse spiraal om te buigen met positieve impulsen die na een zinderende nacompetitie uiteindelijk zorgde voor lijfsbehoud in de derde klasse.

Pieter Nuus - Zaterdag
Hoofdtrainer van de zaterdag, Pieter Nuus, heeft tevens zijn contract met één seizoen verlengd. En hij zal net als Lesmond Prinsen het seizoen 2014-2015 aan het roer staan van in dit geval de zaterdagselectie, die op dit moment uitkomt in de vijfde klasse. Pieter Nuus is sinds het seizoen 2011-2012 hoofdtrainer op de zaterdag bij vv Wildervank en hij heeft dit seizoen een stijgende lijn weten te vinden met een enthousiaste en jonge groep spelers.