Overslaan en naar de inhoud gaan

Kennismaken met badminton? Kom langs bij Badmintonclub SV Meteoor

Door op zaterdag, 4 januari, 2014 - 07:34

KENNISMAKEN - Misschien een mooie gelegenheid om de gevolgen van kerstkalkoen en oliebollen weg te werken en eindelijk eens iets aan de conditie te gaan doen.

Badmintonclub SV Meteoor organiseert op de maandagen 13, 20 en 27 januari Open Avonden om kennis te maken met onze mooie sport badminton. Iedereen die wil ervaren hoe het spelletje badminton in clubverband wordt gespeeld kan op deze avonden gratis meedoen. Jeugd t/m 11 jaar is welkom vanaf 18:00 uur, jeugd vanaf 12 jaar en ouder vanaf 19:00 uur en vanaf 17 jaar en ouder is men welkom vanaf 20:00 uur in de Sorghvliethal van het Indoorcentrum Veendam.

SV Meteoor is een actieve club met ongeveer 150 leden waarvan de helft jeugdleden. De uitstekende jeugdopleiding heeft de afgelopen jaren voor een enorme groei van talentvolle jeugdspelers gezorgd. Op de maandagavond spelen de recreatieve leden en op de dinsdagavond de wedstrijdspelers. Voor de recreatieve leden worden over het gehele seizoen naast de trainingen nog vele leuke andere activiteiten georganiseerd.
Voor verdere informatie zie www.svmeteoor.nl of bel naar Dick Pruis, 622411