Overslaan en naar de inhoud gaan
112

Jaarwisseling in Veendam

Door op dinsdag, 31 december, 2013 - 18:46

Dinsdag 13:22 uur - Een brandje aan de Meezenbroekstraat betrof een ondergrondse kledingcontainer. De brandweer heeft de container volgepompt met water.

Fotoalbum


Dinsdag 16:52 uur - Op oudejaarsdag rond 16.50 uur werd de brandweer van Veendam opgeroepen voor een caravanbrand. Aan de Molenwijk in Annerveenschekanaal was een caravan vol met banden en oude hydrauliekslangen in brand gestoken. Ook zat er een gasfles in die tot ontploffing kwam.

Fotoalbum update: 19:20 uur


Dinsdag 19:22 uur - Berm / ruigte brand Schoenerstraat, twee minuten later wordt de melding ingetrokken.


Dinsdag 20:15 uur - Aan de Sluisweg staan coniferen in brand. Bewoners blussen de brand. De brandweer hoeft niet in actie te komen.


Dinsdag 20:24 uur - Rond 20.25 uur werd brandweer Veendam opgeroepen voor het reinigen van het wegdek aan het Boven Westerdiep. Op de Bendikstraat (nabij Boven Westerdiep) was de bestuurder van een voertuig eerst over de stoep gekomen, voor Bakkerij Rietstra, om vervolgens over een vluchtheuvel te rijden. Het voertuig is daarna nog enkele kilometers doorgereden. De politie trof het voertuig aan op de Sportterreinstraat. De brandweer heeft uiteindelijk het spoor (koelvloeistof) gelaten voor wat het was.

Fotoalbum


Dinsdag 21:15 uur - De brandweer is opgeroepen voor een vreugdevuur aan de Meezenbroekstraat / Dr. Bosstraat.

Fotoalbum


Dinsdag 23:15 - De brandweer rukte uit voor een klein vreugdevuur aan de Fregatstraat ter hoogte van nummer 11.

Fotoalbum




Foto een uur voor de melding

Dinsdag 23:29 uur – De brandweer is zojuist opgeroepen voor een vreugdevuur aan de Odewaldlaan / Cohenstraat

Dinsdag 23:31 uur – Meldkamer laat weten dat de uitruk is vervallen voor de tweede voertuig.

Fotoalbum


Woensdag 01:19 uur - Brandweer Veendam rukt uit met gepaste spoed naar G.H Steurmanstraat / Vredenrustlaan voor een vreugdevuur.


--