Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwjaarsfeest Veendam in vanBeresteyn Bekendmaking Veendammer van het Jaar 2013

Door op woensdag, 1 januari, 2014 - 12:00

NIEUWJAAR - Voor de zevende keer organiseert de gemeente Veendam een nieuwjaarsfeest. Het gratis toegankelijke nieuwjaarsfeest voor de inwoners van Veendam vindt op woensdagavond 1 januari 2014 plaats. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom in het cultuurcentrum vanBeresteyn om samen het nieuwe jaar in te luiden. Met een programma vol dans, muziek en de bekendmaking van de ‘Veendammer van het Jaar 2013' belooft het nieuwjaarsfeest wederom een succes te worden.

Nieuwjaarstoespraak
De inwoners van de gemeente Veendam zullen door de burgemeester en wethouders met een welkomstdrankje worden ontvangen. De nieuwe burgemeester Sipke Swierstra zal zijn nieuwjaarstoespraak houden en naar het komende jaar voorruit kijken samen met de inwoners van de gemeente Veendam.

Veendammer van het Jaar
Tijdens dit feestelijke programma zal ook bekend worden gemaakt wie de ambassadeursrol van ‘Veendammer van het Jaar 2012' Lubertus Leutscher gaat overnemen en zich ‘Veendammer van het Jaar 2013' mag noemen.

Optredens
Verder zal er tijdens het nieuwjaarsfeest een dansoptreden worden verzorgd door de Dansgroep van de Muziek, - Dans en Theaterschool uit Veendam. De winnaars van de Klassiek- en Pop talentenwedstrijd van het Winkler Prins zorgen voor muzikale optredens.

U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.