Regio

B-springen brengt leuke wedstrijden voor de kerstdagenZUIDBROEK - voor de kerstdagen stond het B-springen op het programma tijdens Indoor Groningen. Brenda Heeres met Chrisstien H, Yvet Hooiveld met Elsa, Rianne Visscher met Ofichems Doc en Simone Benthem met Dynamite wisten de verschillende rubrieken op hun naam te schrijven.

Het B- springen bracht leuke wedstrijden met veel spanning en strijd. De volledige uitslagen van deze dag zijn terug te vinden op www.iichgroningen.nl.

KNHS/KWPN GMB Hengstencompetitie
Ook dit jaar maakt Indoor Groningen deel uit van de KNHS/KWPN GMB Hengstencompetitie. De KNHS/KWPN GMB Hengstencompetitie geeft op 28 december een unieke gelegenheid om de jonge goedgekeurde KWPN-hengsten in actie te zien.

Shows
Tijdens CSI2* IICH Groningen zijn er een aantal shows, namelijk:

  • Ride and drive; kür op muziek van 4 Friese paarden met sjezen (27 december)
  • IJslandrijders www.ijrn.nl (28 december)
  • Tuigpaarden Stal Mekkes (28 december)
  • Demonstratie van Christa Larmoyeur (3 januari)
  • Ruiterbal met medewerking van Given (3 januari)

Ook de Puissance is weer in het programma opgenomen. Deze wedstrijd wordt op 3 januari 2014 verreden.

Tijdens de kerstdagen zijn er geen wedstrijden. Op 27 december gaat Indoor Groningen verder om 8.30 uur met dressuur in de klasse ZZ-Licht, ZZ-Zwaar, Prix ST Georges en Grand Prix. Het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen vind plaats tot en met 4 januari 2014 in de Eurohallen van het Van der Valk Complex in Zuidbroek.