Overslaan en naar de inhoud gaan

SV Meteoor Jeugd 1 bijna zeker van kampioenschap in de 1e klasse U19

Door op maandag, 16 december, 2013 - 07:22

Tekst SV Meteoor

BADMINTON - Na de uitwedstrijden van afgelopen weekend was het dit weekend weer tijd voor de thuis wedstrijden van SV Meteoor. De wedstrijden die dit weekend werden gespeeld zijn de laatste van dit jaar en dat zorgt ervoor dat de teams nog graag flink wat punten willen binnen halen. Hierbij is er goed nieuws voor Jeugd 1, met nog 2 wedstrijden te gaan zijn ze bijna zeker van het kampioenschap met 19 punten voorsprong op de nummer 2. Naast jeugd 1 is ook senioren team 4 nog in de race voor het kampioenschap, met 5 punten achterstand op de nummer 1 kunnen zij met goede prestaties in januari nog steeds kans maken op promotie. Team 4 speelde vandaag gelijk met 4-4 tegen BC GO 4.

Team 1 speelde vandaag tegen Iduna 1 en verloren helaas met 2-6. Wel waren er mooie winstpartijen in de 1e mix van Dian Bos en Aize van de Woude en ook de herenenkel van Aize werd gewonnen. Meteoor 2 speelde tegen Amor 4, een team dat al lang bij elkaar is en zeer op elkaar is ingespeeld. Ze verloren helaas met 1-7. Wel werd er een mooie winst partij behaald door de jarige Reitse Terpstra en zijn mix partner Marieke Elgersma. Meteoor 3 speelde tegen BC GO 1 en verloren met 2-6, hier werd gewonnen in de 1e heren single van Johan Drenthen en de 2e dames single van Judith Gerringa.

Meteoor 5 speelde tegen Bahosa 3 en wonnen overtuigend met 7-1, ook team 6 won. Jeugd 5 speelde tegen het sterke Bahosa J4 en verloren helaas met 2-6.

De volgende wedstrijden voor SV Meteoor worden gespeeld op zondag 12 januari. Dit zijn wederom thuis wedstrijden, ze worden zoals elke thuiswedstrijd gespeeld in de Sorghvliethal. Wij hopen ook na de kerstvakantie op uw steun en zien u graag de 12e om ons naar de laatste overwinningen van het seizoen te juichen.