Overslaan en naar de inhoud gaan

Groots Jongerenkerstfeest PKN Wildervank

Door op maandag, 16 december, 2013 - 09:37

JONGEREN - Op zondag 15 december werd in de PKN-kerk van Wildervank een stralend kerstfeest voor jongeren gehouden: Shining Christmas. Er waren ongeveer 150 jongeren en begeleiders uit Wildervank en omgeving. Het thema was : This is what it feels like.

Jongeren van de kerk hadden op zaterdagmiddag alles klaargezet voor het feest. Op zondag werden nog een paar dingen voorbereid, en om vier uur werden de deuren geopend voor de jongeren. Iedereen kreeg bij binnenkomst een welkomstdrankje en kwam op de foto met de Kerstman. De Shining Christmas begon live muziek van een muziekgroep van jongeren uit Stadskanaal. Daarna met een live-uitvoering van de Cups (Pitch Perfect's "When I'm Gone") met alle aanwezigen. De sfeer zat er vanaf het begin goed in. Na de viering waren er diverse workshops. Daarna werd er gezamenlijk chinees gegeten.

Ter afsluiting was er een afterparty, wat een groot feest was. Het was een gezellig en inspirerend feest en iedereen die aanwezig was, is nu zeker in de kerststemming.