Overslaan en naar de inhoud gaan

Project X Mass kerstnachtdienst in Veendam

Door op dinsdag, 17 december, 2013 - 08:18

KERSTAVOND - Op dinsdagavond 24 december wordt er in de Kandelaar in Veendam op kerstavond een grote moderne Kerstnachtdienst georganiseerd door het VIB (Veendam in Beweging). Niet alleen de dienst is modern met een traditionele tint, maar ook de uitnodigingen door middel van sociale media, passen bij deze tijd .

De reden van het VIB om deze kerstnachtdienst te organiseren is dat veel mensen op kerstavond een kerstnachtdienst zoeken om samen te komen en kerst te proeven met het hele gezin. Veel Veendammers zijn niet kerkelijk maar willen wel het traditionele kerstgevoel ervaren met kerst.

De dienst begint om 22.00 uur maar vanaf 21.00 uur zijn er kraampjes met snert en warme chocolademelk om de kerstsfeer extra te bekrachtigen. Tijdens de dienst speelt er een band en is er begeleiding via orgel. Daarnaast komt er een fantastisch toneelstuk met een kerstverhaal. De dienst is in De Kandelaar aan de Dr. A. Kuyperstraat, die net een grote renovatie heeft ondergaan. Dus nog een extra reden om te komen!

Iedereen is welkom vanaf 21.00 uur om een kop koffie, chocolademelk of een heerlijke kom snert te halen. Het adres is: Dr. A. Kuyperstraat 46 te Veendam.