Overslaan en naar de inhoud gaan

Plusine Veendammer Judokampioenschap groot succes

Door op maandag, 16 december, 2013 - 08:16

Tekst Judoschool Veendam.
Foto: Fotografie Jolanda Bultena

JUDO - Het Indoorcentrum in Veendam was afgelopen zaterdag het decor voor het 6e Plusine Veendammer Judokampioenschap. Tijdens deze 6e editie kwamen maar liefst 400 judoka's op de mat. Het merendeel van de judoka's kwam uit Noord Nederland maar er waren dit jaar ook sterke deelnemers uit Mierlo, Rotterdam, Almelo en een selectie van Stella Bevergen uit Duitsland. Het leverde een mooi deelnemersveld op waarin op hoog niveau werd gestreden omde fraaie prijzen.

De judoka's van Judoschool Veendam wilden zich voor het eigen publiek natuurlijk van hun beste kant laten zien en dat lukte. De vele aanmoedigingen uit de zaal zorgden ervoor dat de Veendammers op hun eigen toernooi bijzonder goed voor de dag kwamen. De Paul Siekman Bokaal voor de best presterende vereniging bleef dan ook dit jaar in de parkstad. Judoschool Veendam wist bovenaan te eindigen voor Judo Instituut Noord en Dijkmansport.

De judoka's van Judoschool Veendam die in de prijzen zijn gevallen:

  1. Elisabeth Meijer, Sharel Ploeg, Kim Smit, Sven van Oostrum, Anas Schreuder, Thijmen Engels, Gijs Bakker, Lars van Oostrum
  2. Zoe Klunder, Larissa Bultena, Annelie Bultena, Daniel van der Woude, Koen van der Beek, Sije Wiersma, Alex Rijff
  3. Caitlin Keizer, Michelle Zegerius, Jasper Otterloo, Fabian Nuus
  4. Dylan Ploeger, Maaike Hoeksema, Patrick van der Laan

Volgend jaar staat alweer het 7e Internationale Veendammer Judokampioenschapop het programma.