Overslaan en naar de inhoud gaan

Goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Door op vrijdag, 13 december, 2013 - 13:50

CURSUSAANBOD - Zo richting het einde van het jaar maakt menigeen goede voornemens voor het nieuwe jaar. Volksuniversiteit vanBeresteyn helpt een handje en start vanaf januari weer met interessante en betaalbare cursussen.
Gaat u in 2014 op reis en wilt u niet langer een reiswoordenboek nodig hebben? In januari starten taalcursussen Engels, Frans en Italiaans. In 10 lessen leert u de taal en cultuur kennen.

Mindfulness
Hoe ga je om met de drukte van alledag? Tijdens de cursus Mindfulness leert u in vijf lessen oog krijgen voor hoe u denkt, voelt en hoe het lichaam reageert. Mindfulness is een bewustzijnstraining met vele gunstige gevolgen voor lichaam en geest.

Sociale media
Sociale media spelen een steeds belangrijkere rol in ons leven en op internet. Tijdens de cursus Sociale media maakt u kennis met Facebook, Twitter en YouTube. U leert een account aanmaken en in de vijf lessen wordt er ook stilgestaan bij uw privacy en persoonlijke veiligheid op het internet.

Informatie en aanmelding

Wilt u het nieuwe jaar goed starten? Volg een cursus aan Volksuniversiteit vanBeresteyn. Meer informatie vindt u op www.mijneigenbibliotheek.nl/cursusaanbod. Hier kunt u zich ook direct aanmelden voor de cursussen.