Overslaan en naar de inhoud gaan

'De Pappes' met vele artiesten in actie voor ALS Nederland

Door op dinsdag, 10 december, 2013 - 11:16

ALS - In 2012 besloot het Oost Groninger coverduo 'De Pappes', net als vele collega's, een kerstsingle uit te brengen onder de titel 'Vergeten kerst'. Een geheel nieuw kerstnummer op basis van een verhaal en de echte betekenis van Kerst en de feestdagen erna.
Gedurende de laatste afwikkelingen en de productie van de single kwam echter een familielid van de producer te overlijden aan de slopende ziekte ALS en kwam de single, die inmiddels gekoppeld was aan de ziekte ALS, te laat uit waardoor de single en het doel niet slaagden.

Gedurende dit jaar hebben 'De Pappes' samen met een lokaal internet station de handen ineen geslagen om zowel de kerstsingle alsnog landelijk te lanceren, hetgeen gisteren gebeurd is door showbizz informatie alsmede door het geheel nog groter aan te pakken zodat de stichting ALS er dit jaar hopelijk met een mooi bedrag uit springt.

Sinds iets meer dan een maand zitten we in de voorbereiding om tussen 27 en 29 december een groots 'Artiesten voor ALS' festival in elkaar te zetten in het Groningse Bareveld.
Inmiddels hebben ruim 40 artiesten zich aangemeld voor dit muzikale feest en hopen we met elkaar en met de, inmiddels meerde aangemelde, radiostations een zo groot mogelijke bijdrage aan ALS en de onderzoeken tegen deze vreselijke ziekte binnen te halen.
Het geheel is ook bij de stichting ALS aangemeld en is goedgekeurd door deze stichting.
Voor deze actie is ook een speciale website opgericht. Namelijk: www.artiestenvoorals.nl

Natuurlijk zou het fijn zijn als naast de vele artiesten, die uit het hele land naar Groningen afreizen, ook sponsoren en donateurs dit goede doel een warm hart toedragen zodat we ook daadwerkelijk een mooi bedragkunnen binnenhalen.

De single 'Vergeten kerst' van 'De Pappes', is nog steeds de rode draad van het doel en kan via de downloadportalen zoals www.legaldownload.net of via de website www.pappes.nl, verkregen worden.
De volledige opbrengst van de single zal ten goede komen aan de actie.