Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerstdiner voor eenzame Veendammers

Door op vrijdag, 6 december, 2013 - 09:32

KERSTDINER - Op 26 december organiseert welzijnsorganisatie Compaen een kerstdiner voor eenzame burgers uit Veendam en omgeving. Het diner wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Wildervank en giften van burgers.

Er zijn mensen die de feestdagen niet vieren. De helft van de ouderen krijgt tijdens deze dagen bijvoorbeeld helemaal geen bezoek. Dat kan ertoe leiden dat zij zich in deze periode extra eenzaam voelen. Daarnaast zijn er mensen die niet beschikken over de financiële middelen om kerst te vieren.

Voor deze mensen organiseren Gerard Katuin (jongerenwerker) en Sjeni Mustafa (coördinator van het steunpunt mantelzorg) van Compaen op 26 december een kerstdiner. Het kerstdiner wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van jonge vrijwilligers. Het Fonds Wildervank sponsort een groot deel van de kosten. Voor de deelnemers zijn er aan het diner geen kosten verbonden.

Iedereen die mensen kent die met de Kerst ongewild alleen thuis zijn, kan hen voordragen voor het diner. Bel daarvoor met Sjeni Mustafa, 06 46174257 of met Gerard Katuin 06 12717677. Mailen mag ook smustafa@compaenveendam.nl of gkatuin@compaenveendam.nl.