Overslaan en naar de inhoud gaan

Pieten organiseren bingoavond in Bijleveldcentrum Wildervank

Door op woensdag, 4 december, 2013 - 12:16

Tekst Bingopieten

BINGO - De eerste maandagavond van de maand aanvang 19.30 uur wordt er een bingoavond georganiseerd in het Bijleveldcentrum in Wildervank. De eerste maandag van december stond in het teken van een Sinterklaasbingo. Op deze avond waren 51 deelnemers aanwezig zij zaten met smart te wachten op bezoek van Sinterklaas. Helaas was de Sint verhinderd maar tot hun grote verbazing kwamen 2 pieten de zaal binnen en wilden de avond verstoren. De beheerder Kasper Roossien vroeg aan de pieten of zij de bingoavond wilden organiseren. Dat vonden de pieten natuurlijk zeer interessant. Er was een probleem dat een van de pieten de nummers in de Turkse taal ging oplezen.

Er ontstond geroezemoes in de zaal want de deelnemers konden dat niet verstaan. Maar zij hadden geluk dat de andere piet de nummers in het Nederlands kon vertalen. Op alle tafels lagen schalen rijkelijk gevuld met pepernoten. Er werden prachtige prijzen waaronder vele vleesprijzen cadeaubonnen en tassen met levensmiddelen uitgereikt. In de pauze werd een verloting gehouden er gingen velen met een rollade naar huis. De pieten hoorden over het verloop van De avond zeer positieve reacties van de deelnemers. Bovendien waren zij heel tevreden over de prachtige prijzen.
Het was een super gezellige avond en de deelnemers hebben toegezegd dat zij allen weer op maandag 6 januari 2014 aanwezig zullen zijn op de eerst volgende bingoavond.

De opbrengst van de maandelijkse bingoavonden komt ten goede aan de Sinterklaasintocht 2014.