Overslaan en naar de inhoud gaan

Concert Winkler Prins Harmonie in kerstsfeer

Door op dinsdag, 3 december, 2013 - 07:16

KERSTCONCERT - Een week voor de kerstvakantie geeft de Winkler Prins Harmonie traditiegetrouw een concert in kerstsfeer. Op zondag 15 december is het Blasorchester van de Heinrich Middendorf Oberschule in Aschendorf te gast. Met dit Duitse orkest heeft de WPH een langdurige relatie. In december 1987 speelden de orkesten voor het eerst samen: het koffieconcert in kerstsfeer werd toen afgesloten door gezamenlijk ‘White Christmas' te spelen. Wat is er toepasselijker dan dit na ruim 25 jaar te herhalen?
Voor de pauze spelen de Duitse gasten. Dan vervolgt de WPH het programma. Daarbij krijgen beginnende blazers de kans ervaring op te doen in het spelen in een orkest en voor een groot publiek. Ter afsluiting van het concert brengen alle muzikanten u nog eens in kerststemming.
Het geheel vindt plaats in recreatieruimte Binnenwoel van scholengemeenschap Winkler Prins aan de Raadsgildenlaan 1 in Veendam en begint om 15.30 uur. De zaal is open vanaf 15.15 uur. De toegangsprijs is € 3, inclusief een kopje koffie of thee.