Overslaan en naar de inhoud gaan

Sfeervolle kerstmarkt in Ommelanderwijk

Door op vrijdag, 6 december, 2013 - 08:03

KERSTMARKT - Zaterdag 14 december 2013 van 16.30 - 20.30 uur organiseert Oranjecomité Ommelanderwijk / Zuidwending voor de 8e keer een kerstmarkt in het centrum van Ommelanderwijk (plein voor Meertens Meubelen).

Op de markt is er een groot aanbod van diverse kerstartikelen. De vele standhouders verkopen o.a. kerststukjes, sierraden, parfum, vogelhokjes, cadeauartikelen, kniepertjes.en nog veel meer leuke kerstartikelen. De markt is weer een stukje gegroeid, kortom weer meer nieuwe standhouders met een nieuw aanbod er bij.

Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. In de 'Bierstube' kunt u terecht voor een glas glühwein, maar natuurlijk is er ook koffie en chocolademelk verkrijgbaar op de markt. Maar ook voor een broodje braadworst, snert, spekkedikken of kapucijners met spek zit je goed op de kerstmarkt.

Om de sfeer te verhogen en om nog meer in de kerststemming te komen, zal Shantykoor Störmwind uit Wedde weer optreden en zal de kerstman aanwezig zijn op de markt.

Dus voor de gezelligste kerstmarkt in de regio, moet je op zaterdag 14 december van 16.30 - 20.30 uur in het centrum van Ommelanderwijk zijn.