Regio

Informatiebijeenkomst AFS uitwisselingen in Groningen



REGIO - Voor alle scholieren uit Groningen en Drenthe die meer willen weten over de 80 landen waar je als Nederlandse jongere op uitwisseling kunt gaan, organiseert AFS Noord Nederland een informatie bijeenkomst.

AFS is een non-profit uitwisselingsorganisatie met meer dan 60 jaar ervaring. Elk jaar gaan 13000 jongeren over de hele wereld de uitdaging aan: een schooljaar of semester in een nieuw land, op een onbekende school, bij een gastgezin waar ze zich al snel thuis gaan voelen.
Wil je meer weten over AFS en onze uitwisselingen, kom dan vrijblijvend naar de informatiebijeenkomst op 8 december! Daar hoor je meer over de mogelijkheden om naar het buitenland te gaan als scholier, student of als vrijwilliger. Tijdens deze bijeenkomst zullen wij uitgebreid behandelen wat AFS is en doet, wat voor uitwisselingsprogramma's wij aanbieden en nog veel meer! Ook zullen er verschillende studenten en vrijwilligers aanwezig zijn die hun ervaringen met jullie zullen delen!

Ben je geïnteresseerd en klaar voor een uitdaging?
Meld je aan via: afs.noord.nederland@gmail.com, www.afs.nl of bel naar 06 - 5189 5137 En wees erbij op zondag 8 december 2013, vanaf 13:30.
In het HV gebouw, W.A. Scholtenstraat 2, 9712 KW, te Groningen.