Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw bij SV Veendam Gymnastiek: Dynamic Tennis

Door op woensdag, 27 november, 2013 - 12:00

DYNAMIC - Bent u op zoek naar een sportieve uitdaging? Wij, SV Veendam Gymnastiek, hebben deze uitdaging al gevonden! Sinds 1 november 2013 kunt u bij SV Veendam Gymnastiek namelijk Dynamic Tennis beoefenen.

Dynamic Tennis is een leuke en vrij nieuwe racketsport voor jong en oud, voor dames en heren. De sport heeft elementen van tennis, tafeltennis en badminton. Dynamic Tennis wordt met een lichte ‘foambal' en een lichtgewicht racket gespeeld op een badmintonveld met het net op tennishoogte, volgens de regels van tafeltennis.

De begeleiding wordt verzorgd door Kevin de Haan, een deskundige en ervaren leider. Naast het aanleren van technieken en regels van de sport is er ruim de tijd voor het spelen van het spel. Het is dus een plezierige manier om uw conditie op peil te houden en om nieuwe sociale contacten op te doen!

Lijkt dit u leuk? U kunt met ons meedoen op vrijdagmiddag van 14.00 uur tot 15.00 uur in de Sorgvliethal, Jan Salwaplein1 te Veendam. Ter kennismaking met Dynamic Tennis biedt de vereniging u aan om twee keer gratis mee te trainen. Een racket en de ballen hoeft u niet zelf aan te schaffen! Deze kunt u gebruiken van SV Veendam Gymnastiek.

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden voor twee gratis kennismakingslessen? Neem dan contact op per e-mail. ( svveendamgymnastiek@gmail.com )

Naast Dynamic Tennis verzorgt SV Veendam Gymnastiek ook tal van andere sportmogelijkheden voor jeugd, jongeren, volwassenen en ouderen. Kijk voor een uitgebreid overzicht op onze website: www.svveendamgymnatiek.nl.

WIJ VERWELKOMEN U GRAAG TIJDENS ONZE LESSEN!