Overslaan en naar de inhoud gaan

Topprestaties voor jeugdteams SV Meteoor

Door op maandag, 25 november, 2013 - 10:40

Tekst SV Meteoor

BADMINTON - Dit weekend speelden de teams van SV Meteoor uit. Op zaterdag werd er gestreden door de jeugd teams van Meteoor. En er werd flink gestraald! 3 van de 5 jeugd teams wonnen. Jeugd 1 speelde tegen Nijeveen en wonnen met 7-1. Jeugd 3 en 4 speelden ook tegen Nijeveen en wonnen beide met 5-3. Jeugd 2 speelde tegen BC GO en verloren met 3-5, Jeugd 5 speelde tegen Toledo en speelden gelijk met 4-4. Met deze eindstanden hebben de jeugdteams hun goede plekken op de ranglijst weer wat zekerder gesteld. Jeugd 1 staat stipt bovenaan met 18 punten los van de nummer 2. Jeugd 2 bevindt zich op de 3e plaats met een gelijk aantal punten als de nummer 2 en heeft nog steeds kans op het kampioenschap. Jeugd 3 bevindt zich op de 2e plek met 4 punten achter op de koploper, dus ook nog kans op het kampioenschap. Jeugd 4 bevind zich op de 2e plek en zal vechten om deze plek te behouden.

Team 1 mocht het zondag opnemen tegen het 3e team van Amor. Ondanks dat ze streden verloren ze met 1-7, hierdoor behouden ze hun plek onderin de ranglijst. Team 2 speelde tegen BC GO en wisten 2 punten binnen te halen. Hiermee blijven ze op de 8e plek staan maar staan ze nog maar 1 punt achter op de nummer 7, hiermee blijft team 2 naar boven kijken en strijden voor een plek buiten de degradatie. Team 3 speelde tegen Pluumke BC en speelde gelijk met 4-4. Team 4 speelde tegen BC GO 6 en verloren met 2-6, ook team 6 verloor maar met 3-5. De wedstrijden die dit weekend werden gespeeld waren de eerste van de revanche ronde. Hiermee hebben de teams nog ongeveer 7 wedstrijden te gaan en gaan ze hard strijden voor een mooie plaats op de ranglijst.

Volgend weekend spelen de teams van Meteoor thuis op zondag 1 december om 13:00 uur in de Sorghvliethal te Veendam. We hopen wederom op uw support in de 2e helft van de competitie.