De eerste kampioenen van het najaar van 2013

Door op zondag, 24 november, 2013 - 08:10

Dit zijn de toppers van de voetbalvereniging Wildervank:
MP1: Damilo de Groot, Evin Vervest, Mark van Beek, Thymo Oldenburger en
Jochem Douma en de trainers  Daniella Zuidema en Gerard de Groot.

VV WILDERVANK - De jongens zijn dit seizoen begonnen zoals ze het vorige zijn geƫindigd, winnend! Ze hebben nu 8 van de 10 wedstrijden gespeeld van hun competitie, MP ( najaar 2013) 1e klasse, en ze hebben ze allemaal gewonnen, hierdoor zijn door hun naaste concurrent ZFC Zuidlaren MP1 niet meer in te halen.

Zaterdag 16 november hebben ze de beslissende thuiswedstrijd tegen FVV MP1 gespeeld, het was nog wel even spannend want FVV was tot dusver de enige tegenstander die het hun even moeilijk had gemaakt tijdens een wedstrijd. Ook nu moesten de heren even hun ritme vinden maar ze gingen met een 5 - 1 voorsprong de rust in. Na de rust ging het voorspoedig verder en met een 9 - 5 eindstand kon de overwinning worden gevierd. Ze zijn KAMPIOEN!

Dit is tevens het laatste wat er over deze toppers van MP1 wordt geschreven, deze mannen gaan in de winter nl de zaalcompetitie in als een F-team en na de winter gaan ze het veld ook op als F-team.