Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoi Pippeloi steunt Serious Request

Door op zaterdag, 23 november, 2013 - 06:06

SERIOUS REQUEST - Het Glazen Huis van 3FM Serious Request staat dit jaar in Leeuwarden en heeft als doel: aandacht vragen voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree.
Dit jaar wil ook Hoi Pippeloi haar steentje bijdragen aan dit goede doel. We hebben een aantal leuke acties bedacht zodat ook alle kinderen mee kunnen helpen. Zo zamelen we lege flessen in. Iedereen mag lege flessen komen brengen; de kinderen, ouders, opa en oma's, vrienden. Daarnaast staat op elke groep een spaarpot waar leidsters en ouders geld in kunnen doneren.

Op 13 december organiseert Hoi Pippeloi een Kerstmarkt op locatie Prins Hendrikplein. Samen met de kinderen hebben wij verschillende werkjes gemaakt die we gaan verkopen op de Kerstmarkt. Ook organiseren we een verloting tijdens de Kerstmarkt. Hiervoor hebben verschillende ondernemers uit Veendam prachtige prijzen aangeboden. Ook voor iets lekkers hoeft u niet thuis te blijven, dit is allemaal aanwezig op de Kerstmarkt.

De Kerstmarkt vindt plaats aan locatie Prins Hendrikplein op vrijdag 13 december van 16:00 uur tot 19:00 uur. Iedereen is welkom! Op deze manieren hopen we samen een mooi bedrag aan Serious Request te kunnen schenken!