Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede Kamerlid Mona Keizer (CDA) bezoekt Veendam en Oldambt

Door op vrijdag, 22 november, 2013 - 12:43

BEZOEK - Op maandag 2 december bezoekt CDA 2e Kamerlid Mona Keizer Veendam en Oldambt. Mona Keizer is na fractievoorzitter Buma de 2e CDA prominent in de Tweede kamer. In de middag brengt ze een bezoek aan woonzorg- en revalidatiecentrum "Veenkade", voormalig Open Haven, en de brede welzijnsinstelling stichting Compaen in Veendam. Aansluitend vind een wandeling plaats door het centrum van Veendam. In de avond is er een openbare bijeenkomst in "De Smitse" in Midwolda.

Het doel van de werkbezoek is om de CDA 2e Kamer bij Veenkade kennis te laten maken met de werkwijzen en knelpunten in de zorg, zowel voor jong als oud. Bij Compaen wordt aandacht besteed aan het wijkgericht werken en jeugdzorg.

Tijdens de wandeling van 17:15 - 18:00 uur door het centrum is gelegenheid om in gesprek te gaan met het Veendammer publiek en de ondernemers.

Het thema van de avond bijeenkomst in Midwolda is "Grip op het Sociale Domein". Aansluitend zal Frans Keurentjes, CDA statenlid, ingaan op het thema "Landbouw met Toekomst".