Overslaan en naar de inhoud gaan

vanBeresteynlezing over echtscheiding

Door op vrijdag, 22 november, 2013 - 09:15

ECHTSCHEIDING - Op 10 december organiseert Soroptimistclub Stadskanaal in samenwerking met vanBeresteyn een lezing over de gevolgen van een echtscheiding.

De lezing "Gevolgen van echtscheiding, vragen aan ouders, grootouders en kinderen" wordt gegeven door Else Marie van den Eerenbeemt. De lezing op 10 december valt samen met de Dag voor de Rechten van de mens. Van den Eerenbeemt is familietherapeut, docent familieverhoudingen, publicist en onderzoeker op het gebeid van ouder-kind relatie. Ze was adviseur van de SIRE productie "kinderen bij echtscheiding". Ook geeft ze lezingen, interviews, workshops en masterclasses in Nederland en Vlaanderen, met name over de ouder-kind relatie in de levensloop en werkt mee aan diverse informatieve radio/tv programma's en schrijft columns en artikelen in tijdschriften over familiekwesties.

Publicaties die van haar hand verschenen : Balans en beweging(1983), Alle dochters (1995), De liefdesladder(2003) Door het oog van de familie. Liefde, leed en loyaliteit (2008) en Wie krijgt de gouden armband van moeder? (2013).

Aanvang 20.00 uur, kaarten kosten €10,00. Reserveren kan via 0598-634566 of bij de theaterkassa in het Cultuurcentrum.