Overslaan en naar de inhoud gaan

Operettevereniging OVW verwelkomt vijftigste lid

Door op donderdag, 21 november, 2013 - 07:52


LID - In tegenstelling tot vele muzikale verenigingen die haar ledenbestand zien verminderen zag de operettevereniging Veendam-Wildervank de laatste paar jaar haar leden aantal fors groeien en kon de vereniging onlangs haar vijftigste lid verwelkomen. Een opmerkelijk ledenopmars van de actieve vereniging.

Hetty Keizer het vijftigste lid was zoekende naar een leuke vereniging om lekker te kunnen zingen. Ze had de OVW gezien bij een koopavondconcert in vanBeresteyn en kwam onlangs kijken tijdens een open huis repetitie. Het ontvangst was hartelijk, het voelde als zeer welkom en er werd direct contact gemaakt door de leden, het enthousiasme werkte aanstekelijk en ik besloot om maar gelijk lid te worden zegt Hetty.

De operettevereniging geeft op vrijdag 10 januari weer een spetterend nieuwjaarsconcert in vanBeresteyn waarvoor de kaarten nu verkrijgbaar zijn in de voorverkoop. Ook is de OVW druk met repeteren voor een 3-tal uitvoeringen van de prachtige operette Die Vogelhändler in maart 2014.