Overslaan en naar de inhoud gaan

Topprestatie voor team 4 van SV Meteoor

Door op maandag, 18 november, 2013 - 06:42

Tekst SV Meteoor

TENNIS -
Inmiddels zijn we aangekomen bij de laatste wedstrijden van de eerste competitie helft. We speelden de competitie wedstrijden dit weekend in de Parkstadhal in verband met de treinenbeurs.Dit maakte het voor zowel onze tegenstanders als voor ons een uitwedstrijd aangezien we niet gewend zijn in deze hal te spelen. Ondanks dat begonnen we vol goede moed aan de partijen. In de ochtend van 09:00 - 12:00 uur werd begonnen door de jeugdteams en senioren team 6. Meteoor 6 speelde tegen het 1e team van Lewenborg en wonnen met 5-3. Met deze eindstand bezetten ze nu de 3e plek op de ranglijst. Jeugd 2 speelde tegen Zuidhorn j1 en wonnen met 6-2. Door deze stand bevinden ze zich nu op de 2e plek op de ranglijst. Jeugd 4 speelde tegen Dwingeloo 2 en verloren met 3-5, ze staan nu op de 3e plaats. Jeugd 5 speelde tegen Oldemarkt J3 en staan helaas 8e.

Meteoor 4 moest dit weekend tegen de koploper Novum 3 en wonnen met 6-2. Een top prestatie van alle team leden want zowel de mannen als de vrouwendubbel en alle enkelspelen werden gewonnen. In de mixen bleef het erg spannend maar hier moesten ze helaas hun meerdere erkennen in de koploper. Doordat het team dit weekend 6 punten heeft gewonnen van de koploper is het team nu zelf gedeeld koploper met Novum 3. Ook Meteoor 1, 2 en 3 moesten dit weekend spelen. Helaas hebben deze teams het wat moeilijker. Team 1 heeft een lastige poule en moest het vandaag opnemen tegen het solide team van Drachten 1. Ze vochten keihard maar wisten helaas geen punten te pakken waardoor ze verloren met 0-8. Team 1 bezet na de eerste ronde wedstrijden de 8ste plek met 7 punten achter op de nummer 7. Ook team 2 heeft hard geknokt. Met een rugblessure voor de 1e dame en de afwezigheid van de 2e dame hadden ze 2 top invallers geregeld. Team 2 mocht het opnemen tegen het 1e team van Novum. De damesdubbel werd gewonnen waarna er veel wedstrijden werden verloren. Wel werd er hard gevochten. Ook de 2e mix werd gewonnen van Reitse Terpstra en de geblesseerde Marjolein Bosschieter. Dit maakte de eindstand op 2-6 waardoor het team nu op de gedeelde 7e plaats staat met 5 punten achter op de nummer 6 en 6 punten achter op de nummer 4 en 5. Volgende week speelt het 2e team van Meteoor tegen BC GO!. Op papier een moeilijke wedstrijd maar ze zullen hier zoveel mogelijk punten proberen te pakken zodat ze omhoog kunnen blijven kijken. Team 3 speelde tegen het 3e team van Drachten en verloren met 2-6 waardoor ze de 8e plek op de ranglijst innemen met 2 punten achter op de nummer 7

Volgend weekend spelen de teams van Meteoor uit, Zondag 1 december om 13:00 uur spelen de teams weer thuis in de Sorghvliethal te Veendam. We hopen op uw support in de 2e helft van de competitie.