Overslaan en naar de inhoud gaan

Februari 2013

Door op zaterdag, 21 december, 2013 - 06:00

Samengesteld door Bianca Kor
Foto's Willem van der Werf, Gerard Martens, Henk Drenth en Henk Gibcus


WP Talentenjacht Populair 2013
In februari werd weer de befaamde jaarlijkse Winkler Prins Talentenjacht Populair gehouden. Menig ex WP-er heeft hier de basis liggen voor landelijke bekendheid.

GeenStijl TV stuurt 16-jarige op pad om drank te kopen
De Veendammer ondernemers met alcoholhoudende koopwaar in de schappen werden erop geattendeerd dat een minderjarige 'mystery shopper' zou proberen alcohol te kopen zodat de overheid hen erbij kon lappen.

Werkzaamheden N33 Veendam Gieten
In verband met de verdubbeling van de provinciale weg moesten er honderden bomen worden gekapt. De grote bomen op het talud van de Veendammer Poort werden met behulp van grote grijparmen met daaraan een zaagmachine geveld.

Feestelijke start verdubbeling N33 Assen - Zuidbroek
Op woensdag 27 februari verrichtten directeur Wegen en Verkeer Louis Schouwstra van Rijkswaterstaat, gedeputeerde Mark Boumans van provincie Groningen en gedeputeerde Henk Brink van provincie Drenthe de starthandeling voor de verdubbeling van de N33 tussen Assen en Zuidbroek. Het doel van de verdubbeling is om de veiligheid en de doorstroming op de N33 te verbeteren en de bereikbaarheid van de regio te vergroten.