Overslaan en naar de inhoud gaan

Spelen met Taal: kleuters in de bieb

Door op woensdag, 6 november, 2013 - 14:58

SPELEN MET TAAL - Vrijdag 15 november organiseert Bibliotheek Veendam een nieuwe editie van ‘Spelen met Taal: kleuters in de bieb'. Dit keer in samenwerking met leerlingen van de Muziek-, Dans- en Theaterschool onder leiding van Siska Sennema.

Spelen met Taal is hét voorleesfeestje van de bibliotheek. Deze terugkerende activiteit wordt georganiseerd om kinderen in een vroeg stadium kennis te laten maken met (voor-)lezen, boeken en de bibliotheek.

Op een leuke en speelse manier worden de kleuters betrokken bij het verhaal ‘Wat nu, Olivier' van Phyllis Root. Dit verhaal gaat over het beertje Olivier. Het is herfst en mama en papa beer zijn bezig in de tuin. Beertje Olivier speelt rondom het huis. Dan ziet Olivier een mooi geel herfstblad en rent er achteraan. Pas als hij het blad niet meer ziet, krijgt hij in de gaten dat hij verdwaald is... Wat nu, Olivier?

Behalve voorlezen gaan we ook lekker liedjes zingen met de leerlingen van de Muziek-, Dans- en Theaterschool. Ouders, opvoeders, opa's en oma's zijn van harte welkom om mee te doen.

Datum Vrijdag 15 november
Tijdstip 16.00 - 16.45 uur
Locatie Bibliotheek Veendam, Museumplein 5