Overslaan en naar de inhoud gaan

SV Clias wil met videowedstrijd tumblingbaan winnen en zet beste beentje voor

Door op dinsdag, 5 november, 2013 - 13:00

FEESTELIJK - Voor de Turn- en gymnastiekvereniging SV Clias in Wildervank is het een heel bijzondere week geweest. De vereniging mocht een week lang een opblaasbare tumblingbaan lenen, waar de kinderen veel op kunnen leren.

Door de verende werking van lucht kunnen er meer trucs worden uitgevoerd dan op een gewone mat. Dat ook te gevaarlijk is vanwege blessures. Een opblaasbare tumblingbaan kan eveneens worden ingezet voor wedstrijden.

SV Clias is wel al in het bezit van een tumblingbaan, maar de geleende is een stuk dunner en bevalt uitermate goed. En deze ‘airtrack' ter waarde van 5675 euro kan gewonnen worden door het insturen van een leuke en originele videofilm.

Clias wil deze tumblingbaan graag hebben, en er werd een concept bedacht voor een videofilm. Voor het maken van de opnames waren leden en ook ouders opgetrommeld om zaterdagmorgen naar de Wildervanckhal te komen. Met meeneming van kunstkerstbomen en kerstversierselen. De kinderen togen aan de slag om er een mooi kerstdecor mee te maken. Omdat het filmpje op 20 december ingeleverd moet zijn was het idee ontstaan om de video in kerstsfeer op te gaan nemen.

Een grote verrassing was de speciale vervroegde overkomst van een heuse muzikale Kerstman met gitaar. Bijgestaan door een muzikale hulpkerstman werd er een gelegenheidsduo geformeerd.

Het was een heel spektakel om te zien, er werd acrogym en spring demonstraties op de tumblingbaan uitgevoerd. Ook het balk turnen is op de video gezet. En er werd gedanst op kerstmuziek, waarbij de beide Kerstmannen regelmatig in een ‘gitaarduet' verwikkeld waren.


Het concept is in gezamenlijkheid bedacht, en de opnames werden in een vlot tempo gedraaid. De opnames worden bewerkt en voor 20 december ingeleverd. Daarna is het spannende afwachten op de uitslag van de wedstrijd.

Het filmpje mag dan hoe dan ook na afloop op deze site worden getoond.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum