Overslaan en naar de inhoud gaan

Plein Veendam/Pekela presenteert zich op Promotiedagen

Door op vrijdag, 1 november, 2013 - 17:32

PROMOTIEDAGEN - Op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2013 is het weer zover: dan vinden de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland plaats in Martiniplaza Groningen. Ook dit jaar met het Plein Veendam/Pekela. De gemeenten Veendam en Pekela presenteren zich gezamenlijk met Oostboog Bedrijvenlocaties in één stand. Op het plein staan dit jaar twintig deelnemers.

Procestechniek.
De 27e editie van deze bedrijvenbeurs biedt naar verwachting plaats aan zo'n 700 bedrijven uit handel, industrie en dienstverlening. Met 30.000 zakelijke bezoekers mag de Promotiedagen zich met recht hét zakelijke ontmoetingspunt van Noord Nederland noemen.

Netwerkborrel plein Veendam/Pekela
Een belangrijk onderdeel van de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord Nederland is netwerken en kennismaken met ondernemers uit Noord-Nederland. Daarom organiseert het Plein Pekela/Veendam op dinsdag 5 november van 15.00 uur tot 17.00 uur een netwerkbijeenkomst. De netwerkborrel wordt u aangeboden door Oldenburger Fritom in samenwerking met Parkmanagement De Veenkoloniën, Veendammer Ondernemers Compagnie, gemeente Pekela en gemeente Veendam.

Het Plein Veendam/Pekela is te vinden in de Borgmanhal. De beurs is geopend op dinsdag 5 november van 12.00 tot 22.00 uur en op woensdag 6 november van 10.00 tot 22.00 uur.