Overslaan en naar de inhoud gaan

Opstapcursus voor beginnende lopers en loopsters

Door op maandag, 21 oktober, 2013 - 09:36

HARDLOOPCURSUS - Als één van je goede voornemens is om "wat meer te gaan bewegen" of "wat kilootjes kwijt te raken" of zie je het als een uitdaging om dat rondje Borgerswold eens hardlopend af te leggen, dan is deze opstapcursus je kans!

Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam organiseert een opstapcursus voor beginnende lopers en loopsters.

Iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring, die op ontspannen wijze onder deskundige begeleiding zijn hardloopkwaliteiten wil verbeteren of onderhouden, is van harte welkom. Bij SSEV hoeft men niet hard te lopen om te hardlopen, plezier staat bij ons voorop.

Gedurende 8 weken lang zullen er op de dinsdagavond en op de donderdagavond onder begeleiding van professionele trainers de opstapcursus voor beginnende lopers vanuit het Indoorcentrum Veendam worden gestart.

Er wordt in groepsverband getraind, waarbij iedereen zelf zijn of haar eigen tempo kiest. De trainingen vangen aan om 19.00 uur. Elke groep wordt getraind door een gediplomeerde trainer of assistent trainer. Ook besteden wij aandacht aan warming-up, cooling-down, loopstijl, beweeglijkheid en spierontwikkeling. Verder geven wij advies met betrekking tot trainingsopbouw.

De kosten voor een opstapcursus bedragen € 30 p.p. inclusief koffie of thee na iedere training. Loopgroep SSEV start dinsdag 5 november met kleine groepen. Meldt u dus vroegtijdig aan want VOL=VOL!

Men kan zich omkleden in aparte ruimtes voor dames en heren. Na de trainingen is er steeds de mogelijkheid tot het nemen van een douche en kan er na het sporten onder het genot van een kopje koffie of thee gezellig worden nagepraat in de kantine van Sportplein.

Dankzij onze sponsoren kunnen wij u regelmatig een extraatje aanbieden. Hierdoor kunnen we onze leden kledij aanbieden tegen zeer voordelige tarieven of soms zelfs helemaal gratis.

Belangstellenden voor de opstapcursus kunnen zich aanmelden via: info@indoorcentrumveendam.nl of bellen met Fred van Loenen op 06-510 98 824 of met Jeroen Smit op 06-20 10 10 85.