Overslaan en naar de inhoud gaan

Judoteams oppermachtig op Groningse Teamkampioenschappen

Door op zondag, 20 oktober, 2013 - 17:20

Tekst Judoschool Veendam

JUDO
- Afgelopen zaterdag kwamen de judoka 's van Judoschool Veendam in actie tijdens het Opstaptoernooi in Nieuwe Pekela en de daarop volgende Groningse Teamkampioenschappen.

's Ochtends was het de beurt aan de beginnende judoka's. De Veendammers wisten hier maar liefst 8 prijzen in de wacht te slepen. Goud was er voor Dorian Bos, Michelle Zegerius en Lars Bakker. Tweede prijzen waren er voor Nils van Oostrum, Jayden Mulder, Wouter Hesse en Daniel Smitshuysen. Een keurige derde plaats was er voor Michel Smitshuysen. Door deze goede resultaten behaalde de Veendammer Judoschool een tweede plaats in het clubklassement.

In de middag stond het Groningse Teamkampioenschap op het programma. Zoals altijd verscheen onze Judoschool samen met BVHS in het Judoteam Veendam-BVHS op de mat.
De judoteams waren in topvorm en lieten een uitstekende indruk achter. De teams jongens -12 jaar, meisjes -15 jaar en het mixteam senioren lieten alle andere teams achter zich en werden overtuigend kampioen. Het jongensteam -15 jaar werd keurig tweede. Daarnaast waren er nog derde prijzen voor de meisjes -12 jaar en het tweede team jongens -12 jaar.