Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel verlies bij de uitwedstrijden SV Meteoor dit weekend

Door op zondag, 6 oktober, 2013 - 21:48

Tekst Meteoor

BADMINTON -
Inmiddels stond de 4e competitie wedstrijd alweer gepland, wat gaat dat snel! Dit weekend speelden de senioren teams van SV Meteoor uit. Team 1 moest uit tegen Iduna 1 en verloren met 1-7. Team 2 speelde uit tegen Amor en moesten het dit weekend doen met een invaller bij de dames in verband met een bovenarm blessure van Marjolein Bosschieter. Marieke Elgersma kon dit weekend eindelijk weer meedoen en wist gelijk een honderd procent score te behalen. Ze won de damesenkel van Eva Banning en wist samen met onze top invaller Nienke Jongman de damesdubbel te pakken. De mix samen met Jordy Ausema die dit weekend voor het laatst meedeed bij het tweede wisten ze in drie sets te winnen. Daarnaast werd de 1e heren enkel van Jordy Ausema gewonnen. Kortom wederom een mooi gelijk spel voor team 2 dat ze op de 5e plaats in de ranglijst brengt. Het derde team mocht het dit weekend opnemen tegen het sterke team van BC GO 1, ze verloren met 2-6 en bevinden zich na 4 wedstrijden op de 7e plek. Team 4 verloor met 3-5 van BC GO 4 en team 5 verloor met 2-6 van Bahosa 1.

Volgend weekend zijn de spelers van SV Meteoor vrij in verband met de Yonex Dutch Open te Almere. Tijdens dit internationale toernooi worden er topwedstrijden gespeeld en vooral de zaterdag is erg leuk om te bezoeken.. Hier zullen de halve finales gespeeld worden en de afscheidswedstrijd van Dicky Palyama vind dan plaats.

Hierbij wil ik alle badminton liefhebbers verwijzen naar de website van de Dutch open www.dutchopen.nl hierop is verdere informatie te vinden en kunt u kaarten kopen.

De volgende thuiswedstrijden zullen plaatsvinden op zaterdag 26 oktober in Veendam. Wij hopen op uw support en gezelligheid in de hal.