Overslaan en naar de inhoud gaan

Buitenspeeldag WOP Centrum

Door op zaterdag, 5 oktober, 2013 - 15:33

BUITEN SPELEN - Op woensdagmiddag 9 oktober wordt er een buitenspeeldag georganiseerd voor kinderen van het basisonderwijs. De activiteit vindt plaats bij de Wijk Ontmoetings Plek Centrum (WOP) achter het gemeentehuis. De activiteit wordt georganiseerd in het kader van de Week van de Opvoeding. Kinderen uit de groepen 1 t/m 4 kunnen van 13.15 tot 14.15 uur deelnemen aan Oud Hollandse spelletjes bij de WOP én schilderen in het gemeentehuis. De kinderen uit de groepen 5 t/m 8 kunnen van 14.30 tot 15.30 uur deelnemen aan hetzelfde programma. Deelname is gratis.

Van 7 tot 13 oktober 2013 staat Nederland voor de derde keer in het teken van de Week van de Opvoeding, met deze keer als thema "Word spelenderwijs!". Ouders, mede-opvoeders, kinderen en jongeren krijgen die week weer volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen over opvoeden en opgroeien. Eén van de activiteiten is de buitenspeeldag op woensdag 9 oktober. Tijdens de buitenspeeldag is het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) de hele middag aanwezig voor alle ouders en opvoeders die vragen hebben over de opvoeding, het opgroeien of de gezondheids van hun kind. Kom gezellig langs. De koffie, thee en ranja staat klaar!

De buitenspeeldag wordt georganiseerd door team sport gemeente Veendam, Wijk- en Buurtbeheer Centrum Veendam, Compaen en het CJG. De oud Hollandse spelletjes vinden plaats buiten bij de WOP. Het schilderen onder leiding van Ineke van Loo is in het gemeentehuis. Bij slecht wordt de buitenspeeldag verplaatst naar de Parkstadhal. Actuele informatie staat op www.veendam.nl/sport.

Meer informatie over de Week van de Opvoeding en de activiteiten kunt u vinden op www.cjgveendam.nl.