Overslaan en naar de inhoud gaan

Cabaretier Dara Faizi overleden Voorstelling gecancelled

Door op dinsdag, 1 oktober, 2013 - 15:15

OVERLEDEN - De talentvolle cabaretier en stand-up comedian Dara Faizi is gisteren, op 30 september overleden. Dat bevestigt zijn management Tiemersma en Van Bokhorst Theaterproducties BV.

De 25 jarige Dara, van Afghaanse afkomst, won diverse prijzen en gold als een groot talent in de cabaretwereld. Dara stond in vanBeresteyn geprogrammeerd op 25 oktober. Mensen die hadden gereserveerd voor de voorstelling van Dara zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Dara won in 2007 de juryprijs van Griffioen Zuidplein Cabaret Festival en in 2010 zette hij zijn succesvolle debuut voort toen hij de jury- en publieksprijs van Het Groninger Studenten Cabaret Festival won. Zijn eerste soloprogramma 'Gevaarlijke gedachten' werd in 2012 lovend ontvangen.

Naast het toneel kende Dara ook successen bij verschillende tv-programma's. Hij was onder andere betrokken bij Lama Gezocht, Tequila en De Nieuwste Show van BNN. Dit jaar was hij ook nog te zien in het programma The Comedy Factory. Dara werd algemeen gezien als een van de meest veelbelovende cabaretiers van Nederland.