Overslaan en naar de inhoud gaan

SV Meteoor versus Smash

Door op maandag, 30 september, 2013 - 09:40

Tekst SV Meteoor

BADMINTON - Dit weekend werden er weer thuis wedstrijden gespeeld in de Sorgvliethal. De wedstrijden vonden plaats op zondag en startten om 13:00 uur. Het was vooral een strijd tussen SV Meteoor en Smash uit Hoogeveen aangezien 6 van de 9 teams het moesten opnemen tegen een team van Smash. Het eerste team speelde tegen het eerste van Smash en had na de nederlaag van vorige week graag wat punten willen binnen slepen. Helaas was Smash 1 te sterk en hebben ze 1 punt binnen kunnen halen, namelijk door Aize van der Woude die als eerste heer een zeer mooie prestatie neerzette in de heren enkel. Meteoor 2 speelde tegen Smash 2 en speelde net als vorig weekend gelijk (4-4) met een zeer knappe prestatie in de heren dubbel. Aangezien Meteoor 2 het dit weekend zonder Reitse Terpstra moest doen was het nu aan Jordy Ausema en Wilfred Brontsema om voor het eerst samen een punt binnen te halen, en dit lukte ze wonnen met 21-19 en 21-15. Meteoor 3 mocht het opnemen tegen het sterke team van Elo United 3, ze wisten 1 punt binnen te halen en verloren met 1-7. Team 4 speelde tegen het 6e team van Drachten en verloren met 3-5.

Bij de jeugd waren de resultaten wisselend. Jeugd 1 en Jeugd 3 wonnen met 5-3 en Jeugd 2 verloor met 1-7 van Smash j2, jeugd 5 verloor met 0-8. Jeugd 3 speelde een spetterende competitiewedstrijd met veel spannende rally's. Er werden 7 van de 8 partijen in 3 sets beslist waarvan 4 in het voordeel van SV Meteoor. Kortom bij dit team werd zeer hard gestreden en Jonne Ritzen wist dit weekend maar liefst 3 partijen binnen te slepen, de enkel, de damesdubbel met Roos Hofman en de mix met Michel Koning.

Volgend weekend spelen de teams van SV Meteoor uit. Meteoor 1 speelt volgende week op zondag 1 oktober om 11:00 uur uit in Galgenwaard bij IDUNA BC 1. Meteoor 2 speelt volgende week zondag tegen Amor in Groningen om 14:00 uur bij het Zernikecomplex. Voor informatie over de andere teams kunt u de site van toernooi.nl raadplegen.