Overslaan en naar de inhoud gaan

Erik van Muiswinkel met try-out in vanBeresteyn

Door op maandag, 30 september, 2013 - 09:37

THEATER - Na zijn solodebuut 4-8-'61, waarin hij genadeloos afrekende met zijn geboortedatum, en het grote succes van de Oudejaarsconference '2012: Het Eerlijke Verhaal', keert Erik van Muiswinkel terug met Schettino!, een voorstelling vol scherpe vragen. Gebaseerd op het tragikomische verhaal van de ‘dappere' kapitein Schettino, die voor een particulier pleziertje zijn complete cruiseschip op de Italiaanse rotsen liet lopen.

De show bevat vragen die in deze onzekere tijden net dat extra beetje paniek en verwarring kunnen veroorzaken waar we behoefte aan hebben. Want aan wie gaan wij ons lot toevertrouwen als het tij zich tegen ons keert?
In de traditie van Toon, Freek, Youp, Herman en Paul bouwt Erik zijn oneman-show op met smaakvol decor, veel woorden en weinig dans, maar van begin tot eind muzikaal rijk gevuld met koper, snaren, toetsen en bombarie.
Begeleid door de vijfkoppige band die hem ook op zijn reis naar Barack Obama vergezelde, maakt Erik van Muiswinkel zijn Grand Tour gedurende het hele seizoen in de Nederlandse theaters, in vanBeresteyn dus op vrijdag 11 oktober, aanvang 20.15 uur.

Reserveren kan via 0598 634566 of www.vanberesteyn.nl