Overslaan en naar de inhoud gaan

Stichting Sintcentrale Veendam opent haar deuren!

Door op maandag, 30 september, 2013 - 06:34

OPEN DAG - De Stichting Sintcentrale in Veendam verwelkomt iedereen voor een kijkje achter de schermen in de werkkamer van Sinterklaas. De afgelopen maanden heeft de Sintcentrale veelvuldig contact gehad met Sinterklaas, om zijn bezoek aan onder andere Veendam tot in de puntjes voor te bereiden. Ook hebben de vrijwilligers van de Sintcentrale de werkkamer van Sinterklaas in Veendam piekfijn in orde gemaakt om de feestelijkheden te kunnen voorbereiden.

De Sintcentrale opent op zondag 6 oktober 2013 haar deuren om een exclusief kijkje achter de schermen te kunnen nemen in de werkkamer van Sinterklaas. Vanuit deze werkkamer worden alle Sinterklaas evenementen mogelijk gemaakt. De vrijwilligers van de Sintcentrale nemen graag samen met u een kijkje in de pakjeskamer, de pietenvertrekken en zelfs in de kledingkast van Sinterklaas.

U bent zondag 6 oktober 2013 van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur, aan Julianapark 5 in Veendam. De werkkamer van de goedheiligman en zijn pieten bevind zich in het park achter het Gemeentehuis in Veendam. De koffie met wat lekkers, aangeboden door de keukenpiet, staat voor u klaar