Overslaan en naar de inhoud gaan

Bareveld doet goede zaken

Door op dinsdag, 24 september, 2013 - 18:25

Tekst Jacob Kuipers

VOETBAL
- Vijfde klasser Bareveld heeft in de uitbeurt goede zaken gedaan door Sellingen met 4-1 te verslaan. Sellingen hoopte voor eigen pubiek de drie punten binnen te halen. En dat liet de thuisclub ook zien maar ze kregen toch een ‘koekje van eigen deeg' toen Bareveld hun opportunistische speelwijze afstrafte: 0-1.

Daarna gingen ‘de mouwen omhoog' bij Sellingen. Bareveld kon het niet meer bijsloffen en hun vrije trap deed wonderen: 1-1. Vervolgens kwam de ploeg van trainer Arnold Molema onder zware druk te staan. Maar Sellingen kon niet omgaan met de kansen die ze kregen. Na de thee was de thuisclub uitgeblust. Bareveld nam het iniatief en Sellingen kon alleen maar volgen. En het was net verwonderlijk dat de Barevelders op een 2-1 voorsprong kwamen.

En het was dan ook niet vreemd dat de bezoekers nog twee keer het net vonden: 1-3 en 1-4. Het was een sportieve wedstrijd en als Sellingen de kansen had benut, had er een heel andere uitslag uit de ‘koker' gekomen. Maar zo zit het spelletje niet in elkaar, wie de meeste goals scoort is ‘spekkoper'