Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardlooptraining Veendam voor singles

Door op dinsdag, 24 september, 2013 - 08:20

HARDLOPEN - Drie 3 zondagen achter elkaar heeft matchmaker Joyce Boerkoel van Relatiebureau IndiviDuo voor sportieve singles een Hardlooptraining georganiseerd. Op 6, 13 en 20 oktober vindt deze training plaats.

"Ik kom veel singles tegen die houden van hardlopen of zouden dat willen gaan doen als ze een maatje hebben om samen te gaan hardlopen", vertelt Joyce. "Dit geeft singles de mogelijkheid iemand te ontmoeten die net als zij sportief zijn ingesteld. De training is geschikt voor beginnende en voor de wat ervaren hardlopers. Hardlopen is een goede manier om een herfst- of winterdip te voorkomen."

Annette Post van sportschool Oxygym in Veendam gaat deze trainingen verzorgen. Na 3 weken voelt men zich fitter en kan men zelf verder aan de conditie werken. Wellicht vinden singles zo een sportmaatje om verder mee te trainen!
De hardlopers ontmoeten elkaar in de ontvangstruimte van de sportschool. "In de sportschool kun je je eventueel verkleden en gebruik maken van een kluisje voor je kleren en waardevolle spullen," zegt Joyce. "Om 10:30 uur lopen we richting Borgerswold om daar in de natuur verder te trainen." Annette laat de deelnemers oefeningen doen en geeft aanwijzingen.

Na de training wordt in de sportschool wat gedronken en kan met even uitpuffen en uitzweten. Daarna mag er gebruik gemaakt worden van de kleedruimtes en douches zodat de sporters lekker opgefrist naar huis kunnen rond 12:30 uur.

De locatie: Sportcentrum Oxygym, Boven Oosterdiep 9 9641 JM Veendam

Heb u interesse in deze activiteit? Meldt u dan aan via www.individuo.nl/activiteiten, stuur een email naar info@individuo.nl of bel Joyce op 06-28 633 962.