Overslaan en naar de inhoud gaan

Facebookpagina voor schone lucht in Veendam

Door op woensdag, 18 september, 2013 - 12:50

SCHOON - De mobiliteitsweek in Veendam vindt plaats van 14 tot en met 22 september. In het kader van deze actieweek heeft de Gemeente Veendam een creatieve wedstrijd uitgeschreven. Het thema is 'Schone Lucht: kom in beweging en zet een stap'. De inzending moet passen bij het thema en door een deur passen. De vorm is vrij.

Lidia Vedder, grafisch vormgeefster, heeft speciaal voor deze wedstrijd een facebookpagina gemaakt: Schone Lucht Veendam. Ze roept daarbij alle inwoners van de gemeente Veendam op om hun beelden (foto/ video), woord(en) en andere ideeën te delen via dit digitale platform. Op deze manier ontstaat er interactie tussen de verschillende bewoners en zijn of haar ideeën.

De creatieve co-creatie moet leiden tot een tentoonstelling van de 20 inzendingen met de meeste likes: Schone Lucht Pin Gallery. Deze mini-expositie zal laten zien hoe Veendammers denken over schone lucht in hun gemeente.

Om de Schone Lucht Pin Gallery te kunnen organiseren moeten de Veendammers eerst gemobiliseerd worden om naar de facebookpagina te gaan en hun inzending achter te laten of te stemmen op één van de andere berichten. Vanaf vandaag kan er via www.facebook.com/schoneluchtveendam gereageerd worden op de eerste inzending van Lidia zelf. Wie volgt?!