Overslaan en naar de inhoud gaan

Herinnering cursusaanbod Volksuniversiteit

Door op dinsdag, 17 september, 2013 - 15:00

VOLKSUNIVERSITEIT - De bibliotheek organiseert in 2013 en 2014 in samenwerking met de Volksuniversiteit een groot aantal cursussen in Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn. De cursussen gaan door bij voldoende deelname. Voor de cursussen Italiaans en Frans zijn nog deelnemers nodig.

Wilt u Frans leren of uw kennis van het Frans opfrissen? Alors, bienvenue bij de cursus Frans! In deze cursus van 10 lessen leert u eenvoudig in het Frans te converseren. Ook maakt u hier kennis met de Franse cultuur.

De cursus Italiaans biedt snel inzicht in de structuur van het Italiaans. De cursus bevat tien lessen met dialogen, grammatica, vocabulaire en oefeningen. Italiaans voor beginners is een praktische cursus waarin studenten op een ongecompliceerde manier kennis kunnen maken met de Italiaanse taal en cultuur.

Aanmelden en meer informatie
De cursussen bij de Volksuniversiteit starten in oktober en januari en vinden alleen doorgang bij voldoende belangstelling. Meer informatie over de cursussen is te vinden op de website www.mijneigenbibliotheek.nl/cursussen Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op de website

Oproep
Voor een nieuwe cursus, Frans voor gevorderden II, zoekt de bibliotheek volwassenen die al Frans spreken, maar dit verder willen verdiepen. Belangstellenden voor deze nieuwe cursus kunnen zich melden bij de bibliotheek veendam@mijneigenbibliotheek.nl.