Overslaan en naar de inhoud gaan

Opening Flexplekveendam - Werken en Vergaderen

Door op maandag, 16 september, 2013 - 17:34

FLEXPLEK - Veel zzp'ers en kleine bedrijven herkennen de volgende situatie: Met een klant aan de keukentafel zitten om werk door te spreken terwijl de kinderen rond de tafel spelen of thuiskomen van school. Een partner die net het eten klaarmaakt met behulp van allerlei lawaaiige keukenmachines. Dat zet vaak net de verkeerde toon in de relatie met een klant... Het kan eenvoudig anders!

Bij Flexplek Veendam is het nu mogelijk om flexibel en eenvoudig een professionele vergaderruimte te huren. Het pand aan het Beneden Oosterdiep 42 in Veendam is van alle gemakken voorzien. Zo is er wifi, koffie/thee, presentatiemogelijkheden en zijn er in totaal zes zitplaatsen. Daarnaast zijn trein- en busstation op loopafstand te bereiken. De vergaderruimte is ook prima te gebruiken als cursus- of praktijkruimte of voor (periodiek) spreekuur.

Ook voor mensen die op zoek zijn naar een rustige professionele werkplek zijn er diverse mogelijkheden. Voor een klein bedrag per dag kunnen zij een flexplek huren inclusief wifi. Het leuke van flexwerken is dat je niet alleen zit te werken maar ook in contact komt met andere ondernemers. We hopen dat hieruit weer nieuwe interressante connecties worden gelegd. Ter kennismaking is het mogelijk om een flexplek éénmalig een dag te gebruiken in ruil voor "sociale betaling" in de vorm van twee tweets over flexplek en een like op Facebook.