Overslaan en naar de inhoud gaan

VakantieXperts haalt het cruisen naar Veendam!

Door op zondag, 8 september, 2013 - 22:13

CRUISE - Cruisen is in! Steeds meer mensen ontdekken de comfortabele manier van reizen waarbij je in alle rust en luxe van de ene interessante bestemming naar de volgende vaart. Wie wil dat nu niet? Wakker worden op de zachte deining van de golven, heerlijk zonnen op het dek, genieten van de lekkerste gerechten in de diverse restaurants aan boord en daarbij ook de mooiste plekken op de wereld ontdekken! Bezoek mooie steden in de Middellandse zee, witte stranden in de Caribbean of ontdek de prachtige natuur van Scandinavië.

En omdat de cruises populairder zijn dan ooit....... organiseert VakantieXperts samen met de rederij MSC Cruises op woensdag 25 september een unieke informatieavond over deze manier van reizen. Tijdens deze avond wordt u volop geïnformeerd over de mogelijkheden, bestemmingen/routes en komt u tot de conclusie dat er cruises zijn voor ieder budget!

Deze cruiseavond is interessant voor iedereen; Stedenliefhebbers, natuurliefhebbers, gezinnen met kinderen, wellness liefhebbers.. etc.
U bent van harte uitgenodigd.

De avond vindt plaats in de Winkler Prins Passage, bij het reisbureau. De avond is gratis toegankelijk en is inclusief een hapje en drankje. Aanmelding is verplicht!!

Geef u op voor 16 september a.s. bij VakantieXperts te Veendam!
Tel: 0598-631252 of mail naar: veendam@VX.nl

Aanvangstijd wordt na aanmelding bekend gemaakt.
See you on board!!