Overslaan en naar de inhoud gaan

Open dag verenigingen aan de Jan Kokweg en Polluxweg te Veendam

Door op maandag, 9 september, 2013 - 06:29

OPEN DAG - Op zaterdag 14 september wordt er een open dag georganiseerd door de verenigingen die zijn gevestigd aan de Jan Kokweg en Polluxweg te Veendam.

De organiserende verenigingen zijn:

  • VLC, Veendammer Luchtvaartclub
  • Hondensportvereniging Veendam
  • Motorploug N33
  • Motorclub Veendam


Samen hebben ze het plan opgevat om een open dag te organiseren met als doel de verenigingen die gevestigd zijn in dat deel van Veendam een beetje onder de aandacht te brengen en leden te werven voor hun sport of activiteiten. Wethouder Schmaal komt de dag openen om 10.00 uur.

De activiteiten op de diverse verenigingsterreinen zijn zeer uiteenlopend van aard.

MC Veendam zal zich deze dag 's morgens bezig houden met opleiden van jeugd en 's middags is de mogelijkheid voor leden om vrij te trainen, zeer de moeite waarde om te bekijken. Informatiestand ter verkrijgen van informatie over het motorcrossen. Wat het kost, hoe het werkt enz.

Motorploug N33 showt ca. 75 motoren aan het publiek. Het betreft hier Harley Davidson en Street Fighter motoren. Een springkussen plaatsen, een wedstrijdje motorblok onderhands werpen, een wedstrijdje zuiger werpen voor de kinderen en gratis suikerspin voor de kids.

Als afsluiting van deze dag is er op het terrein van Motorploug N33 een feest waar belangstellenden naar toe kunnen gaan. Van 18.00 tot 24.00 uur met medewerking van The Double King Band.

Hondensportvereniging Veendam zal deze dag voornamelijk vullen met oefeningen op eigen terrein binnen de afgesloten hekken. Er zal een show worden gegeven m.b.t. pakwerk en de cursussen die worden aangeboden worden uitgebreid getoond.

Veendammer Luchtvaart Club zal deze dag op en boven eigen terrein vliegshows geven en gedurende de dag zullen een aantal wedstrijdelementen worden gedemonstreerd. Ook wordt er een informatiestand voor belangstellenden ingericht.

Gedurende de open dag zal een DJ vanaf het terrein van MC Veendam de dag van muziek voorzien.