Overslaan en naar de inhoud gaan

Geriatrische revalidatiezorg binnenkort aangeboden in het A.G. Wildervanckhuis

Door op donderdag, 5 september, 2013 - 15:57

REVALIDATIE - Vanaf 9 september 2013 is het mogelijk om ook in A.G. Wildervanck van Zorggroep Groningen te revalideren. Er zijn in A.G. Wildervanck in Veendam zes bedden gereserveerd voor geriatrische revalidatiezorg. Momenteel wordt deze vorm van zorg door Zorggroep Groningen ook op de locaties Maartenshof in Groningen en Innersdijk in Ten Boer geleverd.

Geriatrische revalidatiezorg
De geriatrische revalidatiezorg richt zich op verwacht herstel van functioneren na een ziekenhuisopname en heeft tot doel dat de cliënt terugkeert naar de oude woonsituatie. Door een aantal bedden beschikbaar te stellen voor Geriatrische Revalidatie op de locatie in Veendam organiseert Zorggroep Groningen de zorg dichter bij huis van de cliënten in Oost Groningen. Zorggroep Groningen maakt daarbij gebruik van de ervaring, kennis en kwaliteit die op de locaties Maartenshof en Innersdijk beschikbaar is.

Zorggroep Groningen
A.G. Wildervanck maakt deel uit van Zorggroep Groningen. Zorggroep Groningen organiseert wonen, zorg, welzijn en behandeling met name voor ouderen in de stad en provincie Groningen. Wij zijn bovenal een ‘maatschappelijke ondernemer' die midden in de samenleving staat. Wij leveren zorg en dienstverlening in verschillende vormen binnen én buiten de muren van onze vijf locaties. Andere locaties van Zorggroep Groningen zijn Maartenshof in Groningen, Westerhave in Wildervank en Innersdijk en Bloemhof in Ten Boer. Tevens heeft Zorggroep Groningen een eigen Expertise Behandelcentrum.