Overslaan en naar de inhoud gaan

Klootschieten voor 55-plussers

Door op donderdag, 5 september, 2013 - 11:44

55-PLUSSERS - Op dinsdag 10 september 2013 vindt de maandelijkse sportieve activiteit voor 55-plussers plaats. Deze maand staat klootschieten in Borgerswold op het programma. Om 13:30 uur start het klootschieten vanaf de grote parkeerplaats voor de waterskibaan in Borgerswold. De activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met buurtvereniging de Langeleegte.

Klootschieten
Deelnemers worden verdeeld over verschillende teams, het team dat met de minste worpen de finishstreep haalt wint. De spelregelinstructie wordt verzorgd door vrijwilligers van buurtvereniging de Langeleegte. Ook stelt de buurtvereniging de materialen beschikbaar en zijn ze verantwoordelijk voor de route (7 kilometer) door Borgerswold. Buurtvereniging de Langeleegte is een actieve club, onder andere op het gebied van klootschieten. Iedere zondagochtend om 9.00 uur start het klootschieten vanaf buurthuis de Langeleegte.

Aanmelden
Deelname aan de klootschietmiddag kost €1,-. Kosten voor gebruik van een consumptie na afloop in het clubgebouw van buurtvereniging de Langeleegte zijn voor uw eigen rekening. Wilt u deelnemen? Graag aanmelden uiterlijk maandag 9 september 2013 door te mailen naar: annewil.schreuder@dekompanjie.nl of te bellen, t. 0598-652302.