Overslaan en naar de inhoud gaan

Populaire Kinderdisco Dukdalf weer van start

Door op woensdag, 4 september, 2013 - 07:33

DISCO - Met als thema "Yeahhh we mogen weer DISCO" organiseert de wijkvereniging Sorghvliet op vrijdag 13 september a.s. weer een spetterende disco voor alle kids van Veendam en omstreken t/m 13 jaar in Wijkcentrum Dukdalf. De deuren gaan open om 19:00 uur en duurt tot 21:30 uur.
Ook voor het komend seizoen staan er weer leuke thema's op het programma. Zo komen er o.a. een Halloweenparty, een Christmasparty, een Beachparty en treden ook de populaire streetdance-groep D*Ground en Funk-a-Tastic weer op. Elke keer worden er foto's genomen die de kids dan terug kunnen zien op de hyves van de kinderdisco. Ook heeft de kinderdisco een speciale facebookpagina. Daarnaast wordt er iedere maand een foto van de maand gekozen.
Tijdens de kinderdisco komen vele kids van alle scholen uit Veendam e.o. en is het altijd beregezellig.
Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, kom dan de 13e september langs om te dansen en te springen op de leukste kinderdisco van Veendam. Het wordt zeker weer super gezellig.
Voor meer info over de kinderdisco of wilt u vrijwilliger worden, dan kunt u contact opnemen met Evert Bakker (rollingstone@kpnplanet.nl)