Overslaan en naar de inhoud gaan

Open dag Quantumfit Veendam Health, Wellness en Hobbyfair

Door op zondag, 1 september, 2013 - 17:15

Door Bianca Kor

HEALTH - De open dag van Quantumfit Veendam was al vroeg begonnen en stond in het teken van een Health, Wellness en Hobbyfair.

Pedicure Edith Muurman liet zien dat ze meer in huis heeft dan alleen pedicuren. Op de Health, Wellness en Hobbyfair verkocht ze allerlei kleurige sjaals en sieraden van deze tijd.

Kapsalon Difference had een mooie techniek van nagels lakken in de aanbieding. Een gelnagellak die 2 weken lang goed blijft zitten. Leuk voor vakantie of bijvoorbeeld een bruiloft. De nagellak is in veel verschillende kleuren te verkrijgen.

Marjan Kraster is o.a. gespecialiseerd in sportmassage, ontspanningsmassage en massage van de rug, nek en schouders. De bezoekers konden zich bij Quantum Fit door haar laten masseren.

Annet Gorter runt samen met haar man een webwinkel onder de naam headphones24.com. Bij de webwinkel kun je terecht voor Suzuki accessoires en wieldoppen, maar ook voor koptelefoons.

Letterlijk in de hoek van het gebouw was een koopjeshoek geplaatst met 'meubels uit het verleden, gerestyled naar het heden'. Vanuit de werkplaats in Zuidbroek worden meubelen met veel zorg gerestaureerd en voorzien van een nieuwe look, die zowel bij een landelijke als moderne woonstijl passen.

Op de eerste etage van het pand heeft diëtiste Wieke Schutte haar diëtiste praktijk voor de sportschool. Als je lid bent van de sportschool kun je gratis gebruik maken van haar spreekuur. Niet-leden kunnen via hun zorgverzekering terecht bij de diëtiste.