Overslaan en naar de inhoud gaan

Open dag woonzorg- en revalidatiecentrum Veendam

Door op vrijdag, 30 augustus, 2013 - 12:50

OPEN DAG - Vrijdag 6 september van 10.00 tot 15.00 uur zet woonzorg- en revalidatiecentrum Veendam van Zorggroep Meander haar deuren open voor publiek. Iedereen die een kijkje wil nemen is van harte welkom! Om 10.30 uur zal de nieuwe naam van het woonzorg- en revalidatiecentrum worden onthuld door wethouder gemeente Veendam Klaas Steenhuis, de winnaar en een cliënt.

Open dag
Iedereen die eens een kijkje wil nemen achter de schermen van het woonzorg- en revalidatiecentrum is van harte welkom! Tijdens de open dag kunt u kennis maken met het brede aanbod van onder andere behandeling, revalidatie, zorg en wonen. Er zijn verschillende informatiestands, worden rondleidingen gegeven, verschillende activiteiten en u kunt genieten van een hapje en drankje in het restaurant.

Nieuwe naam
Woonzorg- en revalidatiecentrum in Veendam is een bekend gebouw in Veendam en omgeving. Aan de buitenkant is niet veel veranderd maar de binnenkant is de afgelopen jaren sterk gewijzigd. Anno 2013 kunt u hier prachtig wonen, revalideren en of behandeld worden. Een uitleenpunt voor hulpmiddelen en de polikliniek van Refaja ziekenhuis is ook gevestigd in het gebouw. De dienstverlening wordt in de toekomst verder uitgebreid. Hier hoort een nieuwe naam bij!

Vele inzendingen
Op de prijsvraag die is uitgezet in juni hebben ruim tachtig inzendingen gekregen. Een commissie, met vertegenwoordiging van cliënten, medewerkers en relaties heeft van de inzendingen de nieuwe naam gekozen. De winnaar wordt op vrijdag 6 september in het zonnetje gezet.