Overslaan en naar de inhoud gaan

Feestweek Langeleegte standhouders gezocht voor hobby- en vrijmarkt

Door op woensdag, 7 augustus, 2013 - 17:14

In 2013 bestaat de buurt- en speeltuinvereniging Langeleegte 80 jaar. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan heeft het bestuur, samen met veel vrijwilligers, een feestweek georganiseerd van 16 t/m 24 augustus 2013.

In deze feestweek worden alle activiteiten van de buurvereniging in de spotlight gezet (klootschieten, Zeskamp, Line-dance, klaverjassen, kinder- en Superbingo, darten en een kinderviswedstrijd). Zaterdag 17 augustus is er een zoektocht naar talent met Langeleegte got talent en op zondag 18 augustus is er een grote zeskamp voor alle leeftijden. Woensdag 21 augustus is er een grote hobby- en vrijmarkt op een afgezet deel van de Langeleegte tussen de Ontspanningslaan en Nedmagweg van 13.00 tot 18.00 uur en op donderdag 22 augustus een Superbingo. De feestweek wordt afgesloten met een grandioze feestavond op de Langeleegte met het muzikale duo Bert en Bert.

Hobby- en vrijmarkt
Woensdag 21 augustus 2013 wordt er van 13.00 uur tot 18.00 uur een grote Hobby- en Vrijmarkt op de Langeleegte tussen de Ontspanningslaan en Nedmagweg gehouden..

Op deze markt kan iedereen zijn/ haar hobby tentoonstellen en promoten. Verder kunnen er allerlei artikelen verkocht worden die al jaren lang in de schuur of op zolder liggen en toch niet meer worden gebruikt. Kinderen kunnen hun oude speelgoed verkopen en zo een mooi zakcentje bijverdienen na de vakantie. Standhouders kunnen hun plaats innemen vanaf 11.00 uur.

Opgave en/of informatie bijː
Johan Tuntelder
Telefoon 06-26226883
E-mail: tuntelderjk@hotmail.com

Voor verdere actuele informatie over de activiteiten, kijk op: www.langeleegte.nl